MOPAN Suceava

Tom Cruise – care are doi copii din căsnicia cu Nicole Kidman, pe Isabella, 20 şi pe Conor, 17 şi pe Suri, de şase ani, cu fosta soţie, Katie Kolmes – petrece luni întregi departe de casă, dar se pare că pe actorul în vârstă de 50 de ani nu-l deranjează atât de tare acest lucru, pentru că adoră să stea în hoteluri.
Scriitorul Lee Child – care s-a împrietenit cu starul pe platourile de filmare ale ‘Jack Reacher’, o peliculă bazată pe celebrele romanele sale – şi-a amintit, potrivit contactmusic.com: „Cobor cu liftul, împreună cu Tom Cruise, din camera sa sitută la etajul patru, spre restaurantul hotelului. Este cazat de patru luni aici. Este un hotel drăguţ, dar, totuşi, îl întreb dacă totul este bine. Îi place să stea în hoteluri? ‘Le ador’, îmi răspunde el şi îmi pot da sema să vorbeşte serios.”
În ciuda faptului că este un adevărat star, Tom se fereşte de asistenţi personali şi preferă să facă el totul, inclusiv despachetarea bagajelor.
Lee Child şi-a reamintit: „Intru în cameră, iar Tom Cruise mă salută. Despacheta. Are un teanc de tricouri în cealaltă mână. Aruncă tricourile şi pornim o conversaţie care a durat şase ore.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava