MOPAN Suceava

Incredibil! Tom Cruise, 59 de ani, a realizat probabil cea mai periculoasă cascadorie din viaţa lui, duminică 28 noiembrie. Actorul a filmat o scenă în care apare legat de aripa unui avion biplan, pe cerul din Cambridge, în timp ce zboară cu capul în jos. Scena a fost turnată la aproape 700 de metri înălţime, potrivit click.ro.

Tom Cruise le-a promis fanilor că se va retrage atunci când nu va mai putea să îşi facă singur cascadoriile. La 59 de ani, el continuă să şocheze sfindând gravitaţia şi legile fizicii. Recent a turnat o scenă ”imposibilă” pentru ultimul film din seria ”Misiune Imposibilă”.

Tom Cruise a fost surprins duminică în Cambridge, Marea Britanie, când s-a urcat pe aripa avionului Boeing B75N1 Stearman, produs în 1941 costumat în echipament de protecţie şi cu o cască în cap. El a decolat de pe aerodromul Duxford, din Cambridgeshire şi când a ajuns la 700 de metri înălţime a ieşit din cockpit, s-a târât pe una dintre aripile aeronavei şi s-a atârnat cu capul în jos în timp ce un pilot a realizat acrobaţii imposibile cu avionul de mici dimensiuni, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/tom-cruise-agatat-de-avion-la-700-de-metri-inaltime

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava