MOPAN Suceava

Tom Cruise a fost invitat pentru a luat parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă declarațiile făcute de actor, în cel mai recent interviu, i-au atras critici dure din partea suținătorilor monarhului, notează click.ro.

Actorul american Tom Cruise, 59 de ani, este unul dintre invitații de onoare al celui mai de amploare eveniment al momentului, Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, prin care monarhul celebrează 70 de ani de domnie.

Tom Cruise va păși pe scenă pentru a o celebra pe Regina Elisabeta a II-a, dar este un secret momentan care anume va fi rolul actorului în spectacolul pus la cale, în cinstea Maiestății Sale, în vârstă de 96 de ani.

Ca una dintre personalitățile ce va fi prezentă la evenimentul Reginei Elisabeta a II-a, Cruise a fost invitat în studiourile unui post TV britanic, pentru a vorbi despre onoarea de a participa la un Jubileul monarhului. Însă, în loc să-și manifeste recunoștiința și să vorbască despre însemnătatea pe care a avut gestul Reginei la nivel personal, Tom Cruise a început să vorbească despre ultimul său film, Top Gun: Maverick, potrivit sursei citate. Pelicula este o continuare a celebrului film Top Gun, lansat în 1989, producție ce l-a propulsat pe Cruise la nivelul de star de cinema.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tom-cruise-criticat-jubileu-regina-elisabeta-635542.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava