Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Cruise cheltuiește 50.000 de dolari pe săptămână pentru a-i asigura fetiței sale, Suri, protecția, informează contactmusic.com. Motivele pentru care starul din ‘Oblivion’ a angajat oameni care să o păzească constant pe Suri sunt întemeiate: paparazzi o urmăresc mereu pe fata lui și pe fosta sa soție.

Faimosul actor în vârstă de 50 de ani are angajați mai mulți bodyguarzi pentru a o păzi pe fata lui în vârstă de șapte ani 24 de ore pe zi, cât timp aceasta se află în New Yok, acolo unde locuiește cu mama ei, Katie Holmes, Cruise declarând că este mai mult decât fericit să cheltuiască atâția bani pentru a o ști în siguranță.

O sursă a declarat pentru revista OK!, potrivit ContactMusic: ”Tom este mereu înconjurat de doi angenți de pază fioroși. Pentru scumpa lui fetiță, a dublat securitatea. Katie este de părere că banii nu trebuie să reprezinte un impediment când vine vorba de securitatea lui Suri și a spus că de acest aspect se ocupă Tom. Ar fi falimentat dacă ar fi trebuit să plătească ea pentru paza fetei, pază aboslut necesară. Acei tipi sunt foarte bine antrenați. Poartă la ei, legal, arme. Când sunt în L.A., poartă armele în SUV -ul lui Katie. Când se află în New York, au licență pentru a purta armele la ei.”

Katie este foarte recunoscătoare fostului ei soț pentru acest gest care îi oferă liniște.
Sursa a adăugat: ”Katie știe că acei tipi sunt cei mai buni din lume, așa că poate răsufla mult mai liniștită știindu-i alături.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava