Paparazzi englezi au surprins-o pe Bella, fiica adoptivă de 27 de ani, a lui Tom Cruise aşteptând autobuzul într-o staţie din Croydon. În aceeaşi zi, tatăl ei lua elicopterul să meargă la filmări, notează click.ro.

Tom Cruise, 58 de ani, are o avere estimată la 570 de milioane de dolari, fiind unul dintre cei mai bogaţi actori de la Hollywood. Din cauza pandemiei, care a îmbolnăvit 368.504 de britanici şi a ucis 41.628, el a decis ca pe perioada filmărilor din Regatul Unit la ”Misiune Imposibilă” să se deplaseze exclusiv cu elicopterul. Joi, însă, fiica lui Bella, pe care a adoptat-o în timpul căsnicie cu Nicole Kidman (care a durat între 1990 şi 2001) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce aştepta autobuzul într-o staţie din Croydon, pentru a merge în Londra. Bella care e măritată cu inginerul IT Max Parker duce o viaţă normală, fără să se bucure de vreun ajutor financiar substanţial din partea tatălui ei, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/tom-cruise-zboara-cu-elicopterul-fiica-merge-cu-autobuzul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava