Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Hardy s-a ţinut de cuvânt şi se pare că şi-a tatuat, în urma unui pariu pierdut, numele lui Leonardo DiCaprio pe braţ, notează contactmusic.com. Noul tatuaj – ‘Leo Knows All (Leo ştie totul)’ poate fi văzut într-o fotografie pe care un fan şi-a făcut-o cu Hardy, publicată pe pagina acestuia de Facebook.

Tom, în vârstă de 40 de ani, şi Leo, în vârstă de 43 de ani, au jucat împreună în filmul ‘The Revenant’ (2015), care, în 2016, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. După ce au jucat în această producţie, DiCaprio a pus pariu cu Hardy că acesta va fi nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa. Tom Hardy a refuzat să creadă acest lucru, însă, în cele din urmă, chiar a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

O sursă a spus pentru Us Weekly, potrivit ContactMusic: „Tom simţea că nu are pentru ce să fie nominalizat, dar Leo a crezut că interpretarea colegului său a fost atât de bună, încât, cu siguranţă, va primi o nominalizare. Aşa că au făcut un pariu. Dacă Leo se înşela, îşi făcea el tatuajul. Dar, se pare că Leo a avut dreptate.”

În 2016 Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar la categoria ‘Cel mai bun actor în rol secundar’, pentru prestaţia sa din pelicula regizată de Alejandro G. Inarritu. Nu a reuşit să obţină trofeul, în schimb Leonardo DiCaprio l-a primit pe cel pentru ‘Cel mai bun actor în rol principal’. Acesta a fost primul Oscar pentru DiCaprio.

Mai mult, Hardy a vorbit despre acest pariu într-un interviu pentru publicaţia Esquire, în 2016, dar, la acel moment, încă nu îşi făcuse tatuajul. „(DiCaprio, n.r.) a scris cu scrisul lui de mână de rahat ‘Leo ştie totul’. Şi i-am spus ‘Ok, îl fac, dar trebuie să îl scrii cum trebuie’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava