Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Sir Tom Jones a mărturisit recent că a fost atât de trist după moartea soţiei sale încât a apelat la ajutorul unui terapeut.

Iubita soţie a muzicianului, Linda, a decedat anul trecut, iar după acest eveniment, Tom Jones nici măcar nu mai dorea să se dea jos din pat. „După ce a murit soţia mea, Dumnezeu să o binecuvânteze, nu credeam că voi supravieţui. Existau zile în care simţeam că nu pot coborî din pat. Nu simţeam nevoia sa fac asta… Mark (fiul cântăreţului) m-a ajutat extraordinar de mult. El mi-a spus: ‘Este o doamnă pe care mi-aş dori să o cunoşti’. Mi-a dat o mulţime de sfaturi bune. Mi-a spus: ‘Trebuie să mergi mai departe. Dacă nu o faci, vei muri’. Asta m-a făcut să mă gândesc la familia mea, la fiul meu, la fata mea şi la nepoţii mei – la toate aceste lucruri. „, a povestit starul, potrivit contactmusic.com.

Sir Tom Jones, în vârstă de 76 de ani, a mai spus că încă îi este foarte greu fără cea care i-a fost alături 59 de ani. Şi mai greu îi este atunci când o visează. „Îi aud vocea. O văd des noaptea. Când visez că încă e aici şi apoi mă trezesc… atunci îmi este cel mai greu.”, a mai spus starul pentru Sundy Mirror, conform sursei citate.

Tom Jones a adăugat că îşi doreşte să continue să muncească, să fie cât mai ocupat posibil, pentru că, spune el, altfel ar muri. „Timp liber ar însemna moarte pentru mine. Îmi voi lua liber atunci când voi muri. Nu îmi iau concediu lung niciodată. Sunt mult mai fericit atunci când cânt.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava