Concert pascal
MOPAN Suceava

Un nou brand internațional se alătură portofoliului Iulius Mall, completând destinațiile de shopping disponibile pentru suceveni. Tom Tailor, renumitul retailer de fashion german, va deschide, pe 15 august 2019, primul său magazin din regiunea de nord a țării, la etajul Iulius Mall Suceava.

În ziua inaugurării, clienții vor fi surprinși cu discounturi de 20% la toate articolele din noua colecție. Colecţiile Tom Tailor au în prim-plan stilul casual, pe care îl prezintă în creații ce urmăresc tendințele actuale în modă, dar care oferă confortul unor ținute lejere. Brandul de fashion se adresează femeilor şi bărbaţilor de toate vârstele, care își doresc un look sport sau smart elegant, produse de calitate şi o imagine în trend. Propunerile Tom Tailor sunt realizate pentru a oferi un plus de personalitate și încredere celor care își definesc stilul prin culoare, tipare clasice și detalii care fac diferența.

Piesele vestimentare care poartă semnătura brandului german păstrează liniile simple și sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Colecțiile sale pun accent pe individualitate şi originalitate şi conferă o amprentă naturală. Prin varietatea și versatilitatea opțiunilor, articolele Tom Tailor sunt ușor de integrat în ținute la modă, indiferent dacă sunt purtate la birou, în parc sau la o petrecere cu prietenii.
Ca retailer internațional de modă, TOM TAILOR GROUP se concentrează pe hainele casual, compania poziționându-se în segmentul prețurilor de nivel mediu.

Marca TOM TAILOR este prezentă pe toate segmentele de retail, atât cu magazine proprii, cât și alături de alți parteneri. Rețeaua include 451 de filiale TOM TAILOR, precum și 183 de întreprinderi de franciză, 2.474 de magazine shop in shop și aproximativ 7.447 de magazine multi-brand. Astfel, marca este disponibilă în peste 31 de țări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava