MOPAN Suceava

Shopping City Suceava sărbătoreşte 5 Ani. În perioada 12 aprilie -12 mai, toţi cei care îşi fac cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava au şansa de a participa la tombola aniversară unde pot câștiga 5 ani de cumparaturi gratuite la Shopping City Suceava, premii săptămânale constând în electrocasnice și mobilier oferite de Carrefour, Media Galaxy şi Mobexpert, precum și numeroase premii instant în valoare de peste 10.000 lei!
În perioada 17-21 aprilie, pe parcursul a 5 zile norocoase, Shopping  City Suceava oferă clienților săi premii instant constând în electrocasnice mici (mixer, sandwich maker, maşina de tuns), produse de îngrijire(săpun lichid, antiperspirant, cosmetice Avon), cupoane Carrefour de 10 lei şi vouchere Shopping City Suceava de 20 lei. În plus, vor avea loc extrageri săptămânale la care participanţii pot câștiga unul din următoarele premii: frigider, expresoar, televizoar LCD, set de bucătarie (masă + 4 scaune), aspirator, mașină de pâine, precum și o mașină de spălat.
Marea extragere pentru „5 ani de cumpărături gratuite” va avea loc pe 13 mai 2013. Premiul se va acorda către 5 clienţi norocoşi sub forma de vouchere Shopping City Suceava şi Carrefour în valoare de 100 lei şi respectiv 50 lei, timp de 12 de luni pentru fiecare caştigător.
Clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum100 de lei din oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava să completeze talonul de tombolă și să introducă talonul în urna special amenajate în Shopping City Suceava iar pentru premiile instant, clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo.

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud – Est, totalizând peste 340.000 mp.
Primul parc comercial din judet s-a deschis in aprilie 2008, pe o suprafata de 46.000 mp si reuneste peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional printre care hypermarket-ul Carrefour, mobila si accesorii –  Mobexpert, aparatură electronică şi electrocasnică – Media Galaxy , operatorul de bricolaje Baumax, retailerul de fashion  NewYorker, precum şi o galerie comercială ce le oferă vizitatorilor zeci de mărci de renume româneşti şi internaţionale, majoritatea lor în premieră pe piaţa locală (KFC, Takko Fashion, Deichmann, Orsay, Benvenuti, Secuiana, Pada Murre, Fox, Champion, Coax, Camiceria Italiana, Dovani, Otter, Mariounnaud, B&B Collection, Animax).
În decembrie 2012 a fost redeschis către public noul spaţiu dedicat artei şi evenimentelor culturale: City Gallery. Cu o suprafaţă de expunere de 250 mp, City Gallery este cea mai mare galerie de artă a municipiului şi reprezintă o oportunitate de promovare pentru artiştii suceveni, şi nu numai. Pe parcursul a patru ani,  a  găzduit numeroase  expoziţii (pictură, grafică, tapiserie, sculptură, fotografie, desene) susţinute de artişti a căror valoare este recunoscută la nivel naţional şi  internaţional, dar şi expoziţii – concurs pentru copii.
În decursul celor 5 ani, Shopping City Suceava a dezvoltat o activitate susţinută de relaţionare cu vizitatorii săi, oferind clienţilor diverse evenimente: spectacole, concerte, concursuri, tombole cu premii valoroase, evenimente dedicate copiilor, acţiuni caritabile. În plus, mixul de chiriaşi a fost într-o continuă creştere, prin deschiderea de noi magazine.
Prin tot ceea ce oferă, Shopping City Suceava îşi propune să îmbunătăţească stilul de viaţă al locuitorilor, prin orientarea obiceiurilor de consum către produse şi servicii de calitate, atât prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, cât şi prin facilităţile adiţionale oferite şi evenimentele pe care le organizează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava