MOPAN Suceava

Luna iubirii îți aduce șansa de a câștiga un inel cu diamant oferit de Shopping City Suceava, dar și o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: târg de nunţi, căsătorii de probă, prezentare de modă cu rochii de mireasă şi ținute pentru ocazii speciale, dar și un super concert DELIA!

Vino la Shopping City Suceava în perioada 1-15 februarie 2015, cumpără de minimum 100 lei, înscrie-te la tombolă și poți câștiga marele premiu, un inel cu diamant și zilnic un voucher Splend`or în valoare de 300 lei. Din magazinul Splend`or, câștigătorii vor putea să aleagă dintr-o gamă largă de accesorii de lux, constând în ceasuri și bijuterii aparținând brandurilor internaționale, ce suprind prin noutate, stil și diversitate. Tot aici vor găsi modele clasice de ceasuri ce măsoară timpul cu mecanisme automatice sau quartz (Certina, Doxa, Seiko, Timex etc.), bijuterii sculptate în aur sau argint și setate cu diamante, perle sau alte pietre prețioase (Fossil, Cacharel, Esprit, Majorica etc.). 

De asemenea, pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, în cadrul „Căsătoriilor de probă”, sunt invitate să se bucure de atmosfera romantică a Veneției, într-un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiți. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi diplome și certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. Mirii vor avea la dispoziție măști venețiene pentru a se încadra în atmosferă, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de facebook shoppingcitysuceava. Tot în această perioadă va avea loc şi târgul de nunţi „Trend Mariaj” unde viitori miri vor putea găsi cele mai noi tendinţe si servicii pentru o nuntă de vis.

Pe 15 februarie, începând cu ora 17:00, distracția continuă la Shopping City Suceava, cu o prezentare de modă cu minunate rochii de mireasă și ținute pentru ocazii speciale, concursuri cu premii şi un super concert susţinut de DELIA. Vino să îți cânți iubirea alături de îndrăgita DELIA, pe cele mai cunoscute piese ale artistei: „Pe aripi de vânt”, „Ipotecat”, „Doar pentru tine”, „Parfum de fericire” etc.

Alege să-ţi sărbătoreşti iubirea alături de Shopping City Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava