MOPAN Suceava

În luna februarie, Shopping City Suceava invită sucevenii să celebreze iubirea și să-i răsplătească pe cei dragi cu numeroase cadouri. ”Când dragostea e mai presus de cuvinte, ai nevoie de cadouri să o exprimi” este mesajul principal al campaniei derulate de Shopping City Suceava în perioada 14-24 februarie 2017, în cadrul căreia cumpărăturile clienților sunt răsplătite cu 1.300 de premii instant în valoare totală de 18.500 euro, oferite de magazinele Kendra Beauty Cosmetics și Mobexpert.
În cadrul campaniei, îndrăgostiții vor fi premiați cu parfumuri de lux și produse cosmetice de marcă: Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Lacoste, Hugo Boss, Puma, Chopard, Escada, Paco Rabanne, Chanel, Tigi, Guerlain și multe alte mărci de renume internațional, dar și vouchere de cumpărături în valoare de 30 lei, rame foto, seturi de căni, ceainice sau seturi de pahare marca Mobexpert.
Pentru a participa la campanie, clienţii sunt invitați să facă cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi să se prezintă la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Pepco pentru a extrage talonul răzuibil norocos. Magazinele centrului comercial își așteaptă clienții cu numeroase oferte și produse atractive, potrivite pentru cadouri și din noua colecție, potrivite pentru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava