Concert pascal
MOPAN Suceava

Toni Grecu a fost prezent în podcastul lui Mihai Bobonete și a vorbit despre perioada prin care a trecut fiind infectat cu Covid. Acesta s-a îmbolnăvit în ianuarie, la mijlocul lunii a ajuns la Institutul Matei Balș din Capitală și era acolo când a avut loc incendiul în care au murit cinci persoane, notează click.ro.

Actorul în vârstă de 61 de ani a petrecut trei săptămâni în spital și a vorbit deschis, după externare, că a avut plămânii afectați în proporție de 50%, chiar peste. În luna martie, tot el declara că încă se luptă să revină la o viață normală, după ce a trăit „un fel de film horror”. În podcastul lui Mihai Bobonete a detaliat experiența din spital.

În timpul interviului, Toni i-a făcut cadou lui Bobonete o mască de oxigen în genul celei purtate de el timp de trei săptămâni în spital și a povestit prin ce a fost obligat să treacă în lupta cu virusul. „Am stat cu masca trei săptămâni, prin ea am luat 8-10 litri de oxigen la început, după care a scăzut treptat până la un litru. Nu a fost cea mai confortabilă perioadă din viața mea”, s-a confesat artistul originar din Iași, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/toni-grecu-despre-infectarea-cu-noul-coronavirus-sentimentul-pe-care-l-am-avut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava