Concert pascal
MOPAN Suceava

Tony Bennett crede că „are un dar” şi un talent unic.

Cântăreţul în vârstă de 90 de ani a lăudat-o, într-un interviu recent acordat revistei Culture, pe controversata artistă. El a spus, potrivit contactmusic.com: „Gaga este diferită de orice persoană am întâlnit în ultima vreme. Are un dar, poate să facă pachetul complet – să cânte, să compună şi să cânte la pian. A avut un profesor bun la NYU şi Juilliard. Educaţia face diferenţa.”

Şi Lady Gaga îl stimează foarte mult pe Tony Benett. Într-un interviu anterior, artista a declarat că muzicianul a fost cel care a ajutat-o să își recapete încrederea în industria muzicală. Cântăreaţa a făcut echipă cu legendarul interpret de jazz în 2014, atunci când au lansat împreună albumul de coveruri ‘Cheek to Cheek’. Gaga a spus că timpul petrecut atunci împreună i-a schimbat viața. „Mi-a redat pasiunea pentru muzică, viața mea s-a schimbat foarte mult înregistrând piese alături de el. A fost greu să îmi revin. Da, am lăsat la o parte o perioadă de timp muzica pop, dar acctoria și muzica jazz m-au făcut să mă simt din nou adolescentă.”, a declarat Lady Gaga, potrivit contactmusic.com.

Lady Gaga a lansat pe 21 octombrie 2016 un nou album, ‘Joanne’. Ea a spus că noul disc reprezintă un tribut pentru sora tatălui ei, care a murit de lupus când avea doar 19 ani – şi crede că noul material discografic va ajunge la inimile tuturor.

Tony Bennett: "Lady Gaga are un dar", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava