Tony Bennett crede că „are un dar” şi un talent unic.

Cântăreţul în vârstă de 90 de ani a lăudat-o, într-un interviu recent acordat revistei Culture, pe controversata artistă. El a spus, potrivit contactmusic.com: „Gaga este diferită de orice persoană am întâlnit în ultima vreme. Are un dar, poate să facă pachetul complet – să cânte, să compună şi să cânte la pian. A avut un profesor bun la NYU şi Juilliard. Educaţia face diferenţa.”

Şi Lady Gaga îl stimează foarte mult pe Tony Benett. Într-un interviu anterior, artista a declarat că muzicianul a fost cel care a ajutat-o să își recapete încrederea în industria muzicală. Cântăreaţa a făcut echipă cu legendarul interpret de jazz în 2014, atunci când au lansat împreună albumul de coveruri ‘Cheek to Cheek’. Gaga a spus că timpul petrecut atunci împreună i-a schimbat viața. „Mi-a redat pasiunea pentru muzică, viața mea s-a schimbat foarte mult înregistrând piese alături de el. A fost greu să îmi revin. Da, am lăsat la o parte o perioadă de timp muzica pop, dar acctoria și muzica jazz m-au făcut să mă simt din nou adolescentă.”, a declarat Lady Gaga, potrivit contactmusic.com.

Lady Gaga a lansat pe 21 octombrie 2016 un nou album, ‘Joanne’. Ea a spus că noul disc reprezintă un tribut pentru sora tatălui ei, care a murit de lupus când avea doar 19 ani – şi crede că noul material discografic va ajunge la inimile tuturor.

Tony Bennett: "Lady Gaga are un dar", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava