Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru că în fiecare zi sărbătorim faptul că suntem femei puternice și hotărâte, spune da parfumurilor puternice! Descoperă topul nostru cu cele mai bune parfumuri Lancôme pentru femeile puternice și alege-l pe al tău!

Miracle – Apă de parfum 100 ml

Conceput pentru femeia care este capabilă să se reinventeze în fiecare zi. Acesta este parfumul strălucitor al Miracle: cel mai bun parfum Lancôme pentru femeile puternice, cu un spirit creativ, foarte feminin și elegant.

Care este mirosul său? Compoziția sa de note florale luminoase și exotice se deschide cu o fuziune surprinzătoare. Acestea sunt note spumoase de litchi și frezii dulci aduse tocmai din Africa de Sud.

După câteva minute, apar aromele picante ale florilor de primăvară acoperite de roua zorilor: Magnolia, piper bourbon, ghimbir și mandarină. Este o explozie de senzații inspirate, învăluite într-o închidere senzuală și splendidă de chihlimbar, mosc și iasomie.

De ce ne place? Pentru că notele cheie de magnolie și iasomie te energizează și îți trezesc imediat simțurile. Ori de câte ori porți acest parfum femei vibrant și strălucitor, ceilalți sunt instantaneu atrași de el. Un sfat: păstrează-l întotdeauna pe birou, pregătit pentru atunci când ai nevoie de puțină energie pozitivă.

Idôle – Apă de parfum 50 ml

Un parfum conceput special pentru tine, care visezi în stil mare și știi că nu există limite. Parfumul Lancôme Idôle este un omagiu adus femeilor pioniere, puternice și optimiste, care își depășesc propriile bariere și știu să se bucure de libertate!

Care este mirosul său? Cu o inimă florală, are note de iasomie care aduc puritate și moliciune. De asemenea, de trandafir radical, care sunt note create prin fuziunea a patru trandafiri diferiți. În cele din urmă, are note de chypre curat combinate cu moscuri care îi conferă o notă de eleganță și sofisticare.

De ce ne place? Este unul dintre noile parfumuri Lancôme care nu numai că are un parfum fabulos, dar are și cel mai subțire flacon din lume! Grosimea sa de 15 milimetri este o performanță tehnologică și futuristă. Întregul concept al acestui parfum este construit pe ideea că nimic nu este imposibil. Bucură-te de parfumul Lancôme Idôle și fii propriul tău idol!

La Vie est Belle – Apă de parfum 75 ml

Un parfum dulce și decisiv, de neuitat și cu o identitate proprie – la fel ca tine! Acesta este acest parfum femei: o declarație universală despre frumusețea vieții.

Care este mirosul La Vie Est Belle? Acest cel mai bun parfum de la Lancôme este inspirat de unul dintre cele mai faimoase deserturi din Paris: Le Succès. Parfumul La Vie Est Belle combină note de tuberoză cu flori de portocal, iasomie și alune. De asemenea, îmbină subtilitatea irisului, a boabelor tonka și a patchouli pentru un parfum vibrant și unic.

De ce ne place La Vie Est Belle? Pentru că este un parfum femei conceput pentru femeile elegante care vor să se simtă puternice, unice și contemporane. De asemenea, este perfect pentru orice ocazie, de la o întâlnire formală la o ieșire cu prietenii!

La Nuit Trésor – Apă de parfum 75 ml

Parfumul unei nopți pasionale, creat pentru o femeie puternică și sexy. La Nuit Trésor este ca femeia modernă: complexă, încrezătoare, stăpână pe propria senzualitate. Acest parfum femei în formă de diamant negru este inspirat de bijuteriile fine. Sticla sa a fost tăiată pentru a capta și reflecta lumina.

Care este mirosul său? Primul lucru pe care îl simți este o combinație de note de fructe dulci și acrișoare, cum ar fi bergamotă, portocală mandarină și pară. Acesta este urmat de un parfum de cocktail de fructul pasiunii, trandafir negru, orhidee de vanilie și căpșuni. În cele din urmă, notele de bază sunt o fuziune apetisantă de praline, vanilie, caramel și cafea.

De ce ne place? Pentru că vanilia are un efect înălțător, care stimulează încrederea. În plus, Nuit Trésor este parfumul perfect pentru a impresiona cu orice ocazie – asigură-te că nimeni nu te uită!

Top cele mai bune parfumuri Lancôme pentru femei puternice, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava