MOPAN Suceava

Pentru că în fiecare zi sărbătorim că suntem femei puternice și hotărâte, spune da parfumurilor puternice! Iată care sunt primele patru cele mai bune parfumuri Lancôme pentru femei puternice. Alege-l pe al tău!

  1. 1. Miracle

Conceput pentru femeia capabilă să se reinventeze în fiecare zi. Acesta este parfumul strălucitor al Miracle: cel mai bun parfum Lancôme pentru femei puternice, cu spirit creativ, foarte feminin și elegant.

Care este aroma sa? Compoziția sa de note florale strălucitoare și exotice se deschide cu o fuziune surprinzătoare. Acestea sunt note spumante de litchi și frezii dulci aduse din Africa de Sud.

După câteva minute, se simt aromele picante ale florilor de primăvară acoperite de roua dimineții: Magnolia, piper bourbon, ghimbir și mandarină. Este o explozie de senzații inspiratoare care sunt înfășurate într-o închidere senzuală și splendidă de chihlimbar, mosc și iasomie.

De ce ne place? Deoarece notele cheie ale magnoliilor și iasomiei te energizează și îți trezesc imediat simțurile. De fiecare dată când porți acest parfum vibrant, strălucitor, alții sunt atrași instantaneu. Un sfat: să-l ai întotdeauna pe birou! Pregătit pentru când ai nevoie de puțină energie pozitivă.

  1. 2. Idôle

Un parfum conceput special pentru tine, o persoană care visează departe și știe că nu există limite. Parfumul Idole Lancome este un tribut adus pionierilor, femeilor puternice și optimiste care își depășesc propriile bariere și știu cum să se bucure de libertatea lor!

Care este aroma sa? Cu o inimă florală, parfumul său păstrează secretul a două esențe: o apă absolută și o apă de trandafiri care creează împreună o aromă nouă. Are note de iasomie care oferă puritate și catifelare. De asemenea, trandafirul, creat din fuziunea a patru trandafiri diferiți. În cele din urmă, are note de chypre combinat cu moscuri care îi conferă o notă de eleganță și rafinament.

De ce ne place? Este unul dintre parfumurile Lancôme care, pe lângă faptul că are o aromă fabuloasă, are cea mai bună sticlă din lume! Grosimea sa de 15 milimetri este tehnologică și futuristă. Și întregul concept al acestui parfum este construit pe ideea că nimic nu este imposibil.

  1. 3. La Vie est Belle

O aromă dulce și hotărâtă, de neuitat și cu identitate proprie, la fel ca tine! La fel și acest parfum La Vie est Belle: o declarație universală a frumuseții vieții.

Care este aroma sa? Esența parfumurilor Lancôme La Vie est Belle este inspirată de unul dintre cele mai renumite deserturi din Paris: Le Succès. Aroma sa combină note de tuberoză cu floare de portocal, iasomie și alun. În plus, amestecă subtilitatea irisului, a fasolei de tonka și a patchouliului, obținând un parfum vibrant și irepetabil.

De ce ne place parfumul La Vie est Belle? Pentru că este un parfum conceput pentru femeile elegante care doresc să se simtă puternice, unice și contemporane. În plus, La Vie est Belle este perfect pentru orice ocazie, de la o întâlnire formală la o ieșire cu prietenii!

  1. 4. La Nuit Trésor

Parfumul unei nopți pasionale creat pentru o femeie puternică și sexy. La Nuit Trésor este ca femeia modernă: complexă, încrezătoare, stăpână pe propria sa senzualitate. Acest parfum negru în formă de diamant este inspirat de bijuterii. Sticla sa a fost sculptată pentru a capta și reflecta lumina.

Care este aroma parfumului La Nuit Trésor? Primul lucru pe care îl simți este o combinație de note fructate dulci și acidulate, cum ar fi bergamota, mandarina portocalie și pere. Este urmat de un parfum de cocktail de fructe de pasiune, trandafir negru, orhidee de vanilie și căpșuni. În cele din urmă, notele de bază sunt o fuziune apetisantă de praline, vanilie, caramel și cafea.

De ce ne place parfumul La Nuit Trésor? Deoarece vanilia are un efect înălțător care crește încrederea. În plus, La Nuit Trésor este parfumul perfect de purtat și pentru impresionat în toate ocaziile. Nimeni nu te va uita!

Top cele mai bune patru parfumuri de la Lancome pentru femei puternice, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava