Concert pascal
MOPAN Suceava

E rost de înțepături și la case mai mari. Iată că două distinse doamne ale cinematografiei își transmit mesaje nevinovate, dar acide, prin intermediul emisiunilor TV: Tora Vasilescu îi răspunde Rodicăi Popescu Bitănescu, notează click.ro.

Filmată acasă, la Buftea, în locul său favorit unde se află grădina în care cultivă flori, fructe și legume, actrița Tora Vasilescu (70 de ani) a răspuns fără inhibiții la întrebări legate de profesie, familie, dar și despre experiența COVID. După o carieră de peste 45 de ani, în care a jucat în filme, seriale și spectacole de teatru, actrița a adunat multe poveşti, pe care le-a spus în emisiunea Irinei Păcurariu, „Rețeaua de idoli”. Printre acestea, și felul în care își menține tonusul și frumusețea. Aici însă marea actriță s-a dezlănțuit și a ținut să lămurească un aspect: nu și-a făcut operații estetice sau alte injectări. „Așa cum a spus colega mea, Rodica Bitănescu Popescu (82 de ani), care îmi e dragă, și o sărut, că sunt «tunată». Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă «tunată», pentru că eu nu sunt «tunată». Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original. Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după putin timp mai pierde aer, mai pierde aer”, a povestit actrița la emisiunea de la TVR 2, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tora-vasilescu-colega-mea-rodica-popescu-bitanescu-zis-ca-sunt-tunata-ce-inseamna

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava