MOPAN Suceava

Tori Spelling, 48 de ani, trece prin cea mai grea perioadă din viața ei după ce a decis să divorțeze de Dean McDermott cu care e măritată din 2006 și cu care are patru copii. În timp ce avocații se ocupă de actele de partaj, ea are grijă ca micuții să nu fie afectați de ruptura din familie și a început pregătirile pentru Halloween, notează click.ro.

Actrița din serialul ”Beverly Hills 90210” a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu tematica sărbătorii. Ea apare alături de o păpușă desprinsă din filmele de groază înarmată cu un cuțit de bucătărie. Acesta e primul Halloween în care Dean McDermott nu mai apare în prim plan alături de familia lui. Cei doi au avut nenumărate scandaluri din cauza infidelităților lui McDermott și a dependenței lui pentru sex, pe care acesta a declarat-o în urmă cu mai mulți ani. Ei sunt căsătoriți din 2006 și au cinci copii: Liam Aaron, 14 ani, Stella Doreen, 13 ani, Hattie Margaret, 9 ani, Finn Davey, 8 ani.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/tori-spelling-se-pregateste-de-halloween-cum-se-deghizeaza-donna-din-beverly

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava