MOPAN Suceava

Peste 100 de angajați ai Primăriei Cîmpulung Moldovenesc sînt testați astăzi pentru coronavirus, după ce doi salariați ai municipalității au fost depistați pozitiv, săptămîna trecută. Primarul Mihăiță Negură a spus că persoanele confirmate au fost luate în evidența medicului de familie și sînt izolate la domiciliu, unde urmează tratamentul. El a adăugat că a vorbit cu pacienții și sînt într-o stare bună, avînd o formă ușoară a bolii. Primarul a arătat că în sediul municipalității se efectuează dezinfecția, iar angajații cărora li se fac testele se află în concediu de odihnă pentru două zile, pînă la venirea rezultatelor de la Iași.

Mihăiță Negură a mai spus că, la Cîmpulung, în carantină mai sînt 79 de persoane, după ce acum cîteva săptămîni erau peste 200. El a subliniat că numai sîmbătă și duminică, peste 50 de oameni au ieșit din carantină. Totodată, primarul a afirmat că sînt din ce în ce mai puţini cei care vin în ţară şi sînt dirijaţi către zonele de carantină.

Toți angajații Primăriei Cîmpulung Moldovenesc testați pentru coronavirus, după ce doi dintre ei au fost depistați pozitiv, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava