MOPAN Suceava

Toamna se numără botezurile! Mai multe vedete din showbiz au stabilit deja datele în care urmează să îşi creştineze copiii, iar unele au început pregătirile. Petrecerile vor fi cu mai mulţi invitaţi sau mai intime, dar toate vor respecta regulile impuse de autorităţi în privinţa numărului invitaţilor. Flavia Mihăşan îşi creştinează bebeluşul în septembrie, Culiţă în octombrie, iar Angela Rusu în septembrie, cu peste 200 de invitaţi, potrivit click.ro.

Flavia Mihăşan este mămică cu normă întreagă. La vârsta de 36 de ani, coregrafa şi fosta asistentă de la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, a născut al doilea băieţel în urmă cu trei luni, pe data de 15 mai. Ea şi dansatorul Marius Moldovan mai au un copil în vârstă de 2 anişori, pe nume Carol. Şi-a dorit să nu existe diferenţă mare între ei şi iată că s-a întâmplat, iar acum sunt în toiul pregătirilor pentru botezul micuţului pe care l-au numit Tudor. La fel ca şi pe Carol, pe mezin îl vor creştina tot în septembrie, mai precis peste o lună. Au ales data de 11 septembrie, iar acum sunt în căutarea locaţiei perfecte.

Culiță Sterp și Daniela Ionescu vor face botez în octombrie

Este un tătic tânăr, iar iubita lui o mămică şi mai tânără. Nicolae Sterp, alias Culiţă, are 28 de ani, iar iubita lui, Daniela Iliescu, 23 de ani. În ciuda vârstelor au demonstrat că se descurcă foarte bine cu un bebeluş, iar noul statut de părinţi le-a adus multă fericire în casă. Daniela a născut pe data de 17 iunie un băieţel perfect sănătos, de 4 kilograme, care a primit nota 10 la naştere.

Milan este numele din certificatul de naştere al micuţului, iar Culiţă a renunţat la concursul „Survivor”, pe ultima sută de metri, când toţi îl vedeau câştigător, doar pentru a fi lângă iubita lui la naştere.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-totul-despre-botezurile-vip-ale-toamnei-culita-sterp-angela-rusu-si-flavia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava