Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears nu mai este în deplinătatea facultăților mintale? Cântăreața de 37 de ani este ținută prizonieră de tatăl ei Jamie, de 66 de ani, care este custodele ei de peste 11 ani și îi administrează averea? Britney nu are telefon mobil pentru că tatăl ei vrea să o țină departe de sora ei Jamie Lynn (28 de ani) și mama ei Lynne (64 de ani)? Britney a fost internată cu forța la ospiciul de nebuni? Britney se retrage din industria muzicală din cauza problemelor psihice? Iată câteva întrebări care îi frământă pe foți fanii cântăreței de două săptămâni încoace, potrivit click.ro. De unde au apărut aceste zvonuri și cine le-a lansat?

Sunt multe știri false și multe minciuni legate de cântăreața de 37 de ani, care a fost externată la 21 aprilie, de Paștele catolic, de la azilul pentru persoanele cu probleme psihice. Jurnaliștii de la TMZ au relatat scandalurile din viața divei începând cu nebunia din 2007 când s-a ras în cap, a atacat cu umbrela fotografii de pe stradă, a dat în patima alcoolului și a fost la un pas să fie internată definitiv ”la nebuni”. Aceștia au descoperit că Britney Spears care are o avere de 215 milioane de dolari este victima unei campanii susținute de știri mincinoase, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/totul-despre-nebunia-lui-britney-spears-si-scandalul-cu-tatal-ei-anuntul-bomba

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava