Muzeul Bucovinei

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că începând de luni, 23 martie a.c., va fi restrânsă activitatea de transport public comun din municipiu. Lucian Harșovschi a precizat că pe liniile 2 și 4 numărul de curse va fi redus cu aproximativ 15%, ca măsură de prevenire a infectării populației cu noul coronavirus. De precizat că TPL a anulat deja cursele pe traseul 29 Ițcani – Zamca și a redus numărul mașinilor de pe traseul 30.

Viceprimarul Lucian Harșovschi are în vedere o restrângere a activității TPL Suceava, după modelul aplicat la Iași, o restrânegere pe anumite intervale orare. Lucian Harșovschi a făcut un apel către suceveni să stea cât de mult este posibil acasă, pentru a preveni infectările cu noul coronavirus, și să limiteze, dacă pot, doar ieșirile la serviciu și pentru achiziționarea de alimente. Astfel, viceprimarul Sucevei a spus că este posibil ca transportul în comun să fucnționeze dimineața și după amiaza.

TPL Suceava va reduce numărul de curse pentru a preveni infectarea populației cu nou coronavirus, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava