Concert pascal
MOPAN Suceava

CFR Infrastructură a informat că în cursul zilei de astăzi, circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă pe rețeaua feroviară din partea de nord, sud-vest și centrul țării, personalul feroviar fiind activat pentru intervenția operativă, necesară asigurării continuității traficului feroviar.

Potrivit aceleiași surse, în acest moment se intervine cu drezine pantograf și cu personal propriu pe raza Regionalei CF Iași, pe intervalul de stații Ilva Mică – Coşna, unde sunt în desfășurare lucrări de repunere sub tensiune a liniei de contact.

„Menționăm faptul că, pentru a asigura continuitate în circulația trenurilor, care sunt trasate să tranziteze zona respectivă, se asigură tranbordare cu mijloace auto, în intervalul orar necesar intervențiilor pentru repunerea sub tensiune a linie de contact”, se arată într-o informare a CFR Infrastructură. Transbordarea auto se asigură pe relaţia Vatra Dornei – Năsăud, pentru călătorii aflați în trenurile IR 1833, care circulă în relația Iași – Timișoara Nord și IR 1832, care circulă în relația Cluj – Galați.

„Facem precizarea că această măsură este necesară pentru a evita staționarea temporară a trenurilor, în perioada desfășurării intervențiilor, precum și pentru a reduce întârzierile în circulația feroviară, în zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA îi asigură pe călători că toate intervențiile desfășurate în zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile au drept scop restabilirea circulației în condiții normale de trafic, în cel mai scurt timp”, se mai spune în comunicatul CFR Infrastructură.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava