MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au aplicat mai multe amenzi şi au confiscat câteva sute de metri cubi de material lemnos în urma unor ample acţiuni care au avut loc la sfârşitul acestei săptămâni. Astfel, în perioada 17-19 ianuarie 2013, poliţiştii Biroului Silvic din cadrul IPJ Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul secţiilor de poliţie rurală şi din cadrul posturilor de poliţie au desfăşurat ample acţiuni de prevenire şi combatere a infracţionalităţii la regimul silvic. În urma acestor acţiuni au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 60.000 lei. De asemenea s-a dispus confiscarea a 350 de metri cubi de material lemnos în valoare de 58.533 lei, şi au fost constatate 6 infracţiuni la legislaţia privind regimul silvic.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Sucava, în data de 18 ianuarie 2013, în urma unor controale la o firmă din comuna Poiana Stampei s-a stabilit că S. Toader, de 52 ani, administrator al societăţii, a primit şi prelucrat cantitatea de 245,95 m.c lemn rotund răşinoase fără documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 lei şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, 19 ianuarie, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești şi ai Posturilor de poliţie Voitinel, Vicovu de Jos şi Putna l-au identificat pe un drum comunal din Putna, în apropierea intersecţiei cu DN 2 H, pe R. Petru, de 51 ani, cu domiciliul în această comună, care transporta ilegal cu autoutilitara o cantitate de 9,15 metri cubi lemn de lucru răşinoase în valoare de 2287,50 lei. Bărbatul nu avea documente de însoţire ale materialului lemnos, lemnul nefiind marcat.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava