Comenzi MOPAN Suceava

Familia Regală din Monaco pare a fi urmărită de un blestem ce nu poate fi rupt, iar relațiile de dragoste ale fiecărui membru din familie par a fi, mai mult sau mai puțin, sortite eșecului, notează click.ro.

Prințul Albert de Monaco, un om dedicat religiei, nu dorește să divorțeze de Prințesa Charlene, chiar dacă aceștia nu mai sunt la fel de apropiați.

În același timp, nici sora acestuia nu dorește să divorțeze, Prințesa Caroline, în vârstă de 65 de ani, fiind încă strâns legată de Ernst August von Hanover. Totuși, legătura lor nu este una plină de iubire, ci, mai degrabă, de regalitate, scrie sursa citată.

Caroline nu este la primul eveniment tragic din viața ei. Cu opt ani înainte să-l întâlnească pe Stephano Casiraghi, mama Carolinei, Grace Kelly se plimba pe un drum de coastă cu mașina sa, de unde a căzut în gol 40 de metri. Aceasta s-a stins, a doua zi, la spital.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tragediile-familiei-de-monaco.-nefericirea-lui-cha-636144.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava