MOPAN Suceava

La data de 30 august  ora 11.40, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17, pe raza comunei Iacobeni, un bărbat de 69 de ani din județul Galați a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 60 de ani din județul Iași, care a fost proiectat în autocamionul condus de un bărbat de 46 de ani.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 69 de ani și a unei femei de 83 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul din județul Iași. De asemenea din evenimentul rutier a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul din județul Galați și a trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul din județul Iași, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 60 de ani și cel de 46 de ani au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Tragicul accident cu doi morți și patru răniți grav din Pasul Mestecăniș produs de un șofer din Galați care a pătruns pe contrasens, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava