Concert pascal
MOPAN Suceava

Avocatul Traian Andronachi este noul viceprimar al municipiului Rădăuţi şi urmează să preia atribuţiile de primar. Hotărârea a fost luată în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Rădăuţi, care a avut loc în această după amiază. Pentru început, consilierii locali au aprobat schimbarea lui Tiberiu Maerean din funcţia de vicepriamar, iar apoi a fost nevoie de două tururi de scrutin pentru alegerea unui nou consilier în postul ocupat de acesta. În competiţia pentru postul de viceprimar au intrat doar Tiberiu Maerean şi Traian Andronachi. De precizat că Andronachi s-a înscris recent în PSD.

Reamintim că marţi seara, Primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a fost exclus în această seară din PSD. În şedinţa extraordinară a Biroului Executiv al PSD Rădăuţi, membrii acestui for au decis în cazul lui Tiberiu Maerean atât retragerea sprijinului politic din partea acestui partid, ceea ce echivalează cu pierderea mandatului de consilier local şi implicit a funcţiei de viceprimar, cât şi excluderea din PSD.

Traian Andronachi este noul viceprimar al municipiului Rădăuţi şi va prelua atribuţiile de primar, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava