Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, s-a aflat miercuri într-un turneu electoral în judeţul Suceava. Traian Băsescu s-a întâlniti cu membrii şi simpatizanţii partidului din Suceava, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, scopul turneului electoral fiind acela de a-i susţine pe candidaţii PMP din judeţul Suceava la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. la Suceava, Traian Băsescu a susţinut o conferinţă de presă la care au mai fost prezenţi liderul organizaţiei judeţene, Corneliu Popovici, candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, şi candidatul PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, primarul de Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu.


În cuvântul său, Traian Băsescu i-a îndemnat pe toţi „băsiştii” să iasă la vot duminică, 5 iunie a.c., şi să voteze cu PMP. De asemenea, el i-a îndemnat să voteze cu PMP pe toţi cei care în anii 2004 şi 2009 l-au votat ca preşedinte al României. „Alegerile sunt într-un singur tur, motiv pentru PMP trebuie să facă tot efortul pentru a-şi aduce electoratul la vot. În primul rând băsiştii din Suceava trebuie să vină la vot. Dincolo de cei care poartă numele de băsişti, sunt foarte mulţi electori pe care i-am avut la câştigarea celor două mandate de preşedinte. De aceea îi invit pe cei care m-au votat în 2004 şi 2009 să vină la vot şi să voteze cu PMP pentru că acest partid întruchipează idealurile lor. Şi ceea ce eu n-am reușit să fac în cele două mandate vor face cei din PMP, dacă vor primi votul electoratului”, a declarat Traian Băsescu la Suceava.

El a adăugat că cei care l-au votat în 2004 şi 2009 nu se pot regăsi printre votanţii PNL şi PSD. Traian Băsescu a subliniat că actualul PNL, cât şi PSD sunt partidele care s-au opus, „cu toată forţa”, reformării justiţiei şi a structurilor de securitate.
Traian Băsescu a precizat că PMP este partidul care răspunde cerinţelor actuale ale populaţiei, analiştilor şi jurnaliştilor, care vor o clasă politică nouă. Liderul PMP a arătat că 85% dintre membrii acestei formaţiuni politice sunt oameni care nu au mai făcut politică, iar diferenţa de 15% este formată din membri cu experienţă politică.

Băsescu a spus că un exemplu de om care nu a mai făcut politică este candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, „cel care a avut curajul să se înscrie într-o cursă în care mai sunt oameni politici cu o istorie veche”. Traian Băsescu arătat că este greu să te lupţi cu Ion Lungu, însă s-a dat pe el ca exemplu, precizând că în anul 2000, când a candidat pentru Primăria municipiului Bucureşti, PD avea doar 4%, şi cu toate acestea a reuşit să-l învingă în turul doi pe reprezentantul PSD. „Aici la Suceava nu sunt interesat doar de Primăria Suceava, ci şi de Consiliul Judeţean Suceava. Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean îl avem pe Bogdan Codreanu. Este un primar în funcţie care la vârsta de 40 de ani este capabil să conducă foarte bine Consiliul Judeţean. Nu-l putem considera pe Bogdan un baron al politicii, dar îl putem considera un om cu suficientă experiență ca să conducă și Consiliul Județean, nu numai Primăria Pojorâta. Bogdan este o personalitate printre primari și nu văd de ce nu ne-am propune ca obiectiv ca el să obțină președinția Consiliului Judeţean”, a mai declarat Băsescu.

Traian Băsescu îi cheamă pe „băsiştii” din judeţ să voteze cu PMP, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava