Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donţu, le-a transmis urări de bine şi a împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Suceava. De 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, Ovidiu Donţu şi membrii organizaţiei pe care o conduce, dar şi membri ai Tineretului Social Democrat din Suceava au organizat un eveniment special adresat doamnelor şi domnişoarelor.

Astfel, la orele dimineţii Ovidiu Donţu şi ceilalţi membri PSD au ieşit în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor din Suceava cu flori, gânduri bune şi mesaje de ,,La mulţi ani!”. ,,Mult stimate doamne și domnișoare, în numele Organizatiei Municipale a Partidului Social  Democrat vă adresam cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 Martie, ziua în care scumpele noastre doamne și domnișoare culeg cele mai frumoase și sincere urări de bine. 8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Deşi femeile sînt, aparent, fiinţe firave, întotdeauna au purtat pe umerii lor o povară egală, ba chiar uneori mai mare decât cea pe care o duc bărbaţii. Meritaţi toată preţuirea noastră! În semn de profundă recunoştinţă, noi, bărbaţii, vă exprimăm şi cu acest prilej întreaga noastră preţuire. O dovadă în acest sens  o constituie şi faptul că, în Partidul Social Democrat, femeile se pot afirma şi se afirmă plenar pe multiple planuri, ele participă activ  la luarea deciziilor, sunt promovate în funcţii de conducere la toate nivelurile autoritatilor publice si ale societatii”, a fost mesajul de 8 Martie pe care Ovidiu Donţu l-a transmis femeilor din Suceava.

La evenimentul organizat de social democraţi au participat şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava Tiberius Bradăţan, consilierii locali şi vicepreşedinţii organizaţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava