Comenzi MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni pe raza comunei Sucevița, polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au oprit pentru control pe DN 17A la intrare în comuna Marginea dinspre comuna Sucevița, autoutilitara condusă de către un bărbat de 47 ani, din com. Marginea, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei.

S-a constatat că șoferul transporta material lemnos, respectiv lemn foc fag și lemn foc molid,  iar cu această ocazie a declarat faptul că nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Având în vedere acestea, auto în cauză, a fost condus la punctul de descărcare ”Atelier Împletituri„ com. Marginea, unde personalul silvic din cadrul OS Marginea a procedat la inventarierea încărcăturii de material lemnos. Astfel, s-a constatat că în auto se afla cantitatea totală de 1,63  m.c. lemn foc fag, și 1,63  m.c. lemn foc molid în valoare de 449,88 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 19, alin. (1), lit. b) din Lg. 171/2010 M, iar cantitatea de 3,26 mc lemn foc în valoare de 449,88 lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava