Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 07.07.2021, ora 08:30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Solca au oprit pentru control autoutilitară ce se deplasa pe DC 42A din comuna Arbore, aceasta fiind încărcată cu material lemnos.
Conducătorul autoutilitarei a prezentat pentru control actul de identitate, permisul de conducere și documentele mașinii. Fiind întrebat cu privire la avizul de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transportă, șoferul a relatat faptul că deține aviz de însoțire, însă nu îl are asupra sa.
S-a procedat la verificarea autovehiculului în cauză în aplicația SUMAL 2, ocazie cu care s-a constatat faptul că pentru autoutilitara respectivă nu a fost emis aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat, în data de 07.07.2021.
Autoutilitara a fost condusă la Ocolul Silvic Solca, iar în prezența unui inginer silvic din cadrul ocolului respectiv s-a procedat la măsurarea materialului lemnos, fiind identificați 4,94 mc material lemnos esență fag.
Cantitatea de material lemnos a fost predată în custodie Ocolului Silvic Solca, iar șoferul autoutilitarei, un bărbat de 56 ani, din com. Sucevița, a fost sancționat contravențional conform art. 19 din Legea 171/2010 cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava