MOPAN Suceava

Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin „112” despre faptul că, un camion cu remorcă încărcat cu materiale lemnos a trecut de mai multe ori dinspre comuna Sucevița către comuna Marginea.
Polițiștii deplasați la fața locului au oprit pentru control pe DN 17A din comuna Sucevița, autoutilitara cu remorcă aparținând unei societăți comerciale din comuna Marginea care transporta material lemnos, respectiv lemn rotund de esență rășinoase.

În urma verificării avizelor de însoțire prezentate de conducătorul auto, polițiștii au constatat faptul că, acestea erau emise la data de 20.03.2020, ora 05.15, de firma deținătoare a ansamblului auto, de la un punct de încărcare, la depozitul societății.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la transportul repetat a materialului lemnos cu aceleași documente, polițiștii au procedat la interogarea aplicației informatice pe linie de silvicultură, ocazie cu care, au constatat faptul că, nu au fost emise alte avize, motiv pentru care, au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta ilegal cantitatea de 54,43 m.c. lemn rotund pentru cherestea de esență rășinoase.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a agentului economic din comuna Marginea cu amendă în cuantum de 15.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și confiscarea materialului lemnos în valoare de 15.890 lei, ce a fost predat în custodie personalului silvic.

Transport ilegal de lemn interceptat după un telefon la ”112”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava