MOPAN Suceava

Sâmbătă noapte o patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montani Broşteni a sesizat poliția la 112 despre faptul că, pe DN 17B din localitate, a fost identificată o autoutilitară care transporta material lemnos, fără documente legale de însoțire.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoutilitara cu remorcă condusă de un bărbat de 34 de ani din comuna Mălini, care transporta conform avizelor de însoțire prezentate pentru control, 15,60 m.c. lemn rotund de esență rășinoase în mijlocul de transport și 25,66 m.c. lemn rotund de esență rășinoase în remorcă, ambele având punct de încărcare un depozit din Broșteni și punct de descărcare un depozit din comuna Mălini.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că cele două avize au fost emise conform legislației, însă, întrucât existau neconcordanțe între cantitățile de material lemnos transportate și cele din documente, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta în plus cantitatea de 11,40 m.c. lemn rotund de esență rășinoase.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a societății emitente a documentelor cu amendă în cuantum de 3.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și confiscarea cantității de 11,40 m.c. în valoare de 3.192 lei, ce a fost predată în custodie personalului silvic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava