MOPAN Suceava

În după amiaza zilei de joi, 1 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Straja, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere, îndrumare și control trafic rutier pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina, au oprit pentru control o autoutilitară ce transporta material lemnos.

Șoferul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Straja, județul Suceava, iar în urma interogării bazelor de date și a aplicației SUMAL 2.0, a rezultat că acesta nu deținea aviz de însoțire a materialului lemnos transportat.

Acesta a fost condus la sediul Ocolul Silvic Brodina, unde specialiștii silvici au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând cantitatea totală de 2,75 metri cubi lemn de foc rășinoase, specia molid.

În conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 s-a dispus confiscarea cantității de 2,75 metri cubi lemn foc specia molid în valoare totală de 335,5 lei, aceasta fiind predată în custodia Ocolului Silvic Brodina.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale în cuantum de 2000 lei, conform Legii nr. 171/2010 .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava