MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au depistat un transport ilegal de lemne pe DN 2H. În timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza comunei Gălănești, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe DN 2H şi care transporta material lemnos, respectiv lemn foc paltin de munte. La volanul autoutilitarei se afla un tânăr de 26 ani, din comuna. Sucevița.

Conducătorul autoutilitarei a prezentat documentele autoturismului și cartea de identitate, declarația pe proprie răspundere, el declarând că nu are aviz de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transportă.

Din acest motiv, transportul a fost condus pe raza comunei Marginea, la centrul de descărcare din cadrul OS Marginea unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic. În urma inventarierii materialului lemnos s-a stabilit că în autoutilitară era transportată cantitatea totală de 3,10 m.c. lemn foc paltin de munte, în valoare de 589 lei. Cantitatea de material lemnos depășește de 3,59 ori prețul mediu.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă 1.000 lei. Conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea nr. 171/2010 Modificate, conform procesului verbal de constatare a contravenției silvice. materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia OS Marginea în conformitate cu procesul verbal de dare în custodie a bunurilor reținute în vederea stabilirii provenienței/confiscare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava