MOPAN Suceava

Lucrătorii Secției 10 de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați, sâmbătă după amiază, de către dispeceratul Poliției orașului Gura Humorului cu privire la faptul că pe raza satului Soloneț, din comuna Cacica, a fost identificat de către lucrătorii Serviciului Rutier IPJ Suceava un transport de material lemnos fără acte de proveniență, solicitând sprijin la fața locului.

La fata locului a fost identificat conducătorul unei autoutilitare marca Mercedes Benz, care era încărcată cu material lemnos parțial debitat sub formă de bonturi, ocazie cu care lucrătorii S.P.R. Suceava au constatat că nu deține RCA valabil, fapt pentru care față de proprietarul autoutilitarei s-a luat măsura sancționării contravenționale precum și reținerea plăcuțelor de înmatriculare și certificatului de înmatriculare. De asemenea, s-a procedat la verificarea autoutilitarei în aplicația SUMAL constatându-se faptul că pentru autovehicul nu sunt emise documentele legale de proveniență și transport.

La fața locului a fost solicitat sprijin lucrătorilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Solca, care au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând o cantitate de 3,92 mc lemnos foc rășinoase, material lemnos care a fost ridicat și predat în custodie lucrătorului silvic din cadrul Ocolului Silvic Solca.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform art. 19 alin. 2 lit. a, pct. 2 din Legea 171/2010 cu amendă în suma de 2.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava