• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luni, 21 septembrie, începînd cu ora 09.30, la hotelul „Sonnenhof” din Suceava se va desfăşura conferinţa cu tema „Naţional, european sau extracomunitar? Nevoile şi viitorul transportului rutier în România. Dialog şi cooperare pentru soluţii concrete”. Conferinţa este organizată de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, iar la aceasta vor mai participa reprezentanţi ai Autorităţii Rutiere, Registrului Auto, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), dar şi ai administraţiei judeţene.

Potrivit unui comunicat al Uniunii, conferinţa îşi propune să identifice problemele reale ale transportatorilor din zona Suceava, soluţiile posibile şi perspectivele de dezvoltare în plan naţional, european şi extracomunitar. Conform comunicatului, discuţiile se vor axa pe diurnele acordate şoferilor, eliberareaautorizaţiilor de transport, creşterea preţurilor la asigurările RCA sau vizele şoferilor. În document se mai arată că „Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România îşi propune ca împreună cu autorităţile din domeniu să creeze un cadru de activitate mai bun pentru operatorii de transport”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava