MOPAN Suceava

PRO TV a intrat pe ultima sută de metri cu lansarea serialului de comedie “Atletico Textila”, făcut de echipa care realiza “Mondenii” la Prima TV. Culmea e că aceştia din urmă au plecat la noul serviciu cu tot cu numele a două personaje celebre, din serialul “Trăsniţii”, potrivit click.ro.

Constantin Zamfirescu şi Cătălin Marin sunt actorii care, de 13 ani încoace, îi interpretează pe simpaticii “Gogoaşă” şi “Vandam”. Astfel că, atunci când pomeneşti numele celor două personaje, publicul face imediat legătura cu serialul de la Prima TV. Însă, de curând, au mai apărut alţi “Vandam” şi “Gogoaşă”, care sunt două personaje din serialul de comedie “Atletico Textila”, pe care PRO TV îl va lansa pe 10 martie. Cele două nume au fost folosite în campania de promovare a acestei producţii, realizată de foştii actori din “Mondenii” de la Prima TV. Surse din PRO TV au declarat pentru Click! că la mijloc este o “simplă coincidenţă”, iar actorii implicaţi în serial, Mirela Zeţa şi Angel Popescu, ambii ex-Prima TV, nu au dorit să facă nici un comentariu.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/trasnitii-vandam-si-gogoasa-furati-de-pro-tv-pentru-un-serial

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava