MOPAN Suceava

Furnizorii de servicii de transport de pasageri și închiriere de vehicule ai platformelor www.romaniatransfers.eu și www.romaniarentacar.eu ale Travis Tourism adoptă ”Sigiliul de securitate a pasagerilor”.

Începând cu luna mai 2020, în contextul generat de realitățile COVID-19, peste 20 de furnizori și parteneri din România și din străinătate care furnizează servicii de închirere de autoturisme prin platformele gestionate de firma ieșeană Travis Tourism trebuie să adopte noi standarde de curățenie, igienă și securitate pentru pasageri, la inițiativa companiei.

”Închirierea de autoturisme și transferurile private vor fi un factor major de relansare a turismului intern, atât cel de afaceri, cât și al vacanțelor în România. Flexibilitatea, costurile accesibile și distanțarea socială sunt avantaje concrete pe care le oferim.”, menționează Alin PĂTRU, Business Development Manager al Travis Tourism.

Standardul are ca scop creșterea încrederii pasagerilor și clienților din mediul de afaceri în serviciile companiilor românești de închiriere auto. ”Sigiliul de securitate a pasagerilor” (”Passenger Safety Seal”) se bazează pe recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, pe legislația națională și europeană, dar și pe bunele practici ale operatorilor internaționali.

”Chiar de la primele semne de apariție ale epidemiei, Travis Tourism a implementat măsuri pentru protecția pasagerilor și clienților săi: mașinile sunt dezinfectate înainte de fiecare predare și după preluarea de la clienți, iar angajații sunt echipați cu mănuși de protecție și măști.”, a declarat Alin PĂTRU.

”Sigiliul de securitate a pasagerilor” va impune atât măsuri de curățenie și sănătate, cât și privind starea tehnică și vechimea autoturismelor ori istoricul de accidente al soferilor în cazul transferurilor private.

Informații despre standard pot fi accesate aici: https://www.romaniatransfers.eu/rent-safe/103

Despre Travis Tourism: Travis Tourism, membru al rețelei globale ATG, este o companie înființată la Iași în anul 2002 și una dintre cele mai importante agenții de turism de afaceri din România. Travis Tourism deține o flotă proprie de peste 120 de vehicule pentru închiriere și pentru transferuri private.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava