Comenzi MOPAN Suceava

La 23 ianuarie în jurul orei 12.05, un echipaj de politie rutiera din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare și control al traficului rutier pe D.N. 17 Poiana Stampei, acționând în baza planului propriu de acțiune pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteza și a depășirilor neregulamentare a înregistrat cu pistolul radar autoturismul care circula cu viteza de 102 km/h, pe un sector de drum cu limita de 40 km/h.

Având în vedere  cele constatate, s-a  procedat  la oprirea  autoturismului în cauza, iar după verificarea actului de identitate al conducătorul auto, s-a constatat ca acesta este un bărbat de 62 ani.

Conducătorul auto, a declarat verbal ca nu are asupra sa permisul de conducere. Din verificarea efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul ca șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere auto. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,conducere fără permis”.

Trecut de prima tinerețe un bărbat fără permis a dat de gustul vitezei. A fost temperat însă de polițiști, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava