MOPAN Suceava

Handbaliştii echipei CSU Suceava au efectuat primul antrenament din anul 2015 în sala Liceului cu Program Sportiv. La reunirea lotului grupării sucevene au fost prezenţi 21 de jucători, majoritatea de la prima echipă, deoarece o mare parte din componenţii echipei a doua, juniorii I de la LPS Suceava, se află în cantonament la Gura Humorului. De la această primă întâlnire au lipsit motivat trei jucători, Gabriel Burlacu, care se află în pregătiri cu naţionala de tineret, dar şi Vasile Tcaciuc şi Maxim Beleaev, handbalişti accidentaţi, aflaţi la recuperare. Prima şedinţă de pregătire a fost coordonată de antrenorul Răzvan Bernicu, sucevenii începând cu obişnuita reacomodarea la efort şi cu sporturi complementare.
„Spre lauda lor, jucătorii noştri au revenit din vacanţă fără kilograme în plus şi deocamdată fără probleme. Avem la pregătire doi jucători noi, tineri, pe care vrem să-i vedem la antrenamente şi după o săptămână ne vom putea face o părere. În aceste zile vom schiţa şi programul de pregătire, dar cu siguranţă vom avea cel puţin două sau trei meciuri amicale. Important este să fim toţi la pregătire, să nu mai apară accidentări şi până la reînceperea campionatului să fim într-o formă cât mai bună”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
După trei luni de pauză, în urma unei accidentări mai grave la genunchi, Alin Petrea a făcut primul antrenament alături de colegii săi, după o perioadă în care a făcut recuperare.
„Am revenit al antrenamente şi chiar dacă mai resimt unele dureri cred c-o să fiu apt 100% la primul meci oficial. Am fost alături de echipă în toată perioada cât am fost accidentat şi sper să avem un parcurs foarte bun, astfel încât să ne salvăm de la retrogradare. Din păcate s-au resimţit accidentările din lot în jocuri şi e greu să faci faţă când ai un lot mai subţire din punct de vedere numeric. Important este că echipa merge din ce în ce mai bine şi aşteptăm să vedem ce se întâmplă după perioada de pauză”, a explicat unul dintre jucătorii polivalenţi ai echipei sucevene, Alin Petrea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava