MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Serviciului Arme, Expolzivi, Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au organizat o acțiune de control a posesorilor de permise de port armă, fiind verificate și condițiile de depozitare a armamantului și muniției.

Poliţiştii au verificat opt deținători autorizați de arme și au constatat două infracțiuni de nerespectare a regimului armelor şi  muniţiilor, fiind întocmite două dosare penale.

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale prevăzute în Legea 295/2004 cu privire la regimul armelor și munițiilor, în valoare totală de 500 lei.

În urma acţiunii au fost indisponibilizate trei arme neletale cu destinația autoapărare și patru cartușe neletale cu bilă de cauciuc şi au fost emise două dispoziții de anulare a dreptului de deținere, respectiv port și folosire a armelor neletale.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, polițiști suceveni  i-au identificat pe un bărbat de 63 ani, din Șcheia, posesor al unui permis de armă cu valabilitate până la data de 30 octombrie 2019 și pe un tânăr de 29 ani, din Suceava, posesor al permisului cu valabilitate până la data de 5 decembrie 2019, care nu s-au prezentat pentru prelungirea valabilității permiselor de armă și nu au depus armele deținute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestora. În cauză s-au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracţiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Trei arme neletale au fost confiscate de poliţişti de la doi suceveni cu permisul expirat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava