MOPAN Suceava

Sportivii dorneni participă în acest weekend la Campionatul Balcanic U 18. Claudia Ionela Costiuc concurează în proba de 800 metri , Covăsneanu George David în proba de 400 metri și Pop Adelin sportiv cu dubla legitimare CSȘ Hunedoara și CSM Dorna participa în proba de 800 metri. Cei trei sportivi care sunt legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și antrenați de profesorul-antrenor Cristian Prâsneac, vor lua parte la Balcaniada de Juniori U18, ce va fi găzduită de orașul Kraljevo, Serbia în data de 14 august.

Localitatea Kraljevo, din Serbia, găzduiește, în acest week-end, a 18-a ediție a Campionatului Balcanic de Juniori U18 (Balkan Athletics U18 Championships 2021), un important concurs de atletism inclus în calendarul competițional internațional al anului 2021. Competiția este adresată atleților din categoria Juniori 2 (Under 18) din state precum Austria, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Croația, Serbia, România, Republica Moldova, Turcia, Armenia, Ucraina, Azerbaijan, Kosovo, Georgia, Bosnia și Herzegovina, Cipru, Israel, Muntenegru .

România va participa cu un lot de 37 de sportivi din întreaga țară, înscriși pe mai multe probe (feminin și masculin), ce vor fi însoțiți de 17 antrenori. Printre atleții români ce se vor lua parte la Balcaniadă se numără și trei sportivi legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și antrenați de profesorul Cristian Prâsneac. Aceștia s-au calificat la Campionatul Balcanic în urma participării la competițiile desfășurate în acest sezon competițional în aer liber. Lotul ce se va deplasa în Serbia se va reuni pe 11 august, la București, în aceeași zi urmând să fie efectuat și testul PCR. Plecarea sportivilor și a antrenorilor spre Kraljevo este programată pentru ziua de joi, 12 august, ora 7.00. Concursul se va desfășura la masculin / feminin, pe mai multe probe: triplusalt, 100 metri garduri, 100 metri, 400 metri, 800 metri, 1.500 metri, 3.000 metri, ștafeta 4×100 metri, săritura în lungime, săritura în înălțime, triplusalt, aruncarea ciocanului, aruncarea greutății, aruncarea discului, aruncarea suliței, etc.

Ceilalți 35 de sportivi incluși în delegația României sunt legitimați la cluburi precum: CSM Galați, CSS Hunedoara, CSS Bacău, CS Pandurii Târgu Jiu, CSȘ Bârlad, CSS Mediaș, LPS Vaslui, CSM Sfântu Gheorghe, LPS Roman, CSM Onești, CSS Arad, CS Atletic Adjud, CSS Ploiești, CSM Brăila, LPS Cluj Napoca, CSS Rădăuți, CS Atletico Slănic Prahova, CS Olimpia Bcurești, CSA Steaua București, CS Ceahlăul Piatra Neamț, CSS Câmpina, CS Viitorul Vaslui. Atleții vor fi însoțiți de 17 antrenori, printre aceștia numărându-se și Cristian Prâsneac , de la CSM Dorna Vatra-Dornei Din județul Suceava mai participă și sportivul Costân Ciprian în proba de 3000 metri de la CSȘ Rădauți sportiv antrenat de profesor-antrenor Bogdan Roșcăneanu. ”Aș vrea să mulțumesc și celor care au fost alături de noi la acesta deplasare Primaria și Consiliul Local Vatra-Dornei , Aqua Carpatica și Soriterm”, a mai spus profesorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava