MOPAN Suceava

Polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, sprijiniți de lucrători din cadrul I.J.J. Suceava, au desfăşurat  vineri o acţiune pe linia deţinerii şi comercializării ţigaretelor de provenienţă extracomunitară, sens în care au efectuat mai multe verificări pe raza municipiului Fălticeni şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care au ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

Urmare a acestor verificări, polițiștii au desfășurat activități specifice care au dus la descoperirea şi prinderea în flagrant a 3 persoane, respectiv o femeie de 49 ani și doi bărbați de 39 ani și respectiv, 32 de ani, toți din mun. Fălticeni, în timp ce deţineau sau comercializau ţigarete de provenienţă extracomunitară, fiind întocmite trei dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de „contrabandă”.

Întreaga cantitate de 11.720 bucăți țigarete de provenienţă extracomunitară identificată a fost indisponibilizată, urmând ca în cadrul acestor cauze penale să fie calculate sumele cu care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat, pentru ca ulterior să fie dispuse măsuri asiguratorii.

Tot la data de 27.09.2019, ora 10.30, un echipaj de poliție de la Secția de Poliție Burdujeni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 34 ani, localnic, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagaj a fost găsită o sacoșă de plastic în care se aflau un număr de 880 bucăți țigări de proveniență extracomunitară.

Țigările au fost confiscate, cercetările urmând a fi continuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava