MOPAN Suceava

Militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Vicovu de Sus şi Gălăneşti, au intervenit sâmbătă cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Vicovu de Sus.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardeau violent mai multe construcţii ce aparţineau de trei gospodării distincte, existând pericolul de propagare la vecinătăţi. Alin Găleată a explicat că flăcările au cuprins cu rapiditate clădirile, acestea fiind construite din lemn şi dispuse foarte aproape una de cealaltă, unele din ele formând corpuri comune. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a arătat că primului proprietar i-au ars anexele gospodăreşti pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi şi camerele de la etajul casei de locuit, cu bunurile aferente, pe 40 de metri pătraţi. Aceeaşi suprafaţă a ars din acoperişul de pe camere şi s-a degradat tâmplăria din aluminiu din zona afectată de foc.
La a doua gospodărie au ars un adăpost de animale pe 60 de metri pătraţi, o bucătărie de vară pe 20 de metri pătraţi şi bunuri casnice, în timp ce la a treia gospodărie au ars acoperişul unui adăpost de animale pe 30 de metri pătraţi.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect. Incendiul a fost stins după mai bine de trei ore de la anunțarea lui, iar pompierii au salvat casele de locuit şi celelalte anexe din gospodării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava