Concert pascal
MOPAN Suceava

Un echipaj din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza municipiului Fălticeni, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Armatei spre strada Cloșca din municipiul Fălticeni.
Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 30 de ani domiciliat în municipiul Fălticeni, iar la controlul efectuat de polițiști, conducătorul auto emana halenă alcoolică și a precizat că nu posedă permis de conducere.
A fost testat cu aparatul |alcooltest rezultând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
La Spitalul Municipal Fălticeni șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unu vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere” și „refuz de recoltare a probei biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava