MOPAN Suceava

Secția 2 Poliție Rurală Ipoteşti a fost  sesizată vineri prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 42 de ani din comuna Ipotești, despre faptul că a provocat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 17.35,  în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din comuna  Ipotești, bărbatul de 42 de ani a pătruns pe DJ 208A și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un alt autoturism ce se deplasa tot pe DJ 208A.

În urma impactului, nu au rezultat victime ci doar avarierea celor trei autoturisme.

Cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru cele două conducătoare auto care circulau regulamentar și de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 42 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Trei mașini avariate în urma unui accident produs la Ipotești. Unul dintre șoferi era băut, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava