MOPAN Suceava

Un bărbat a condus autoturismul pe D.N.17 pe raza localităţii Ilișești, la ieșirea către  Păltinoasa și a intrat în colizune cu autoturismul condus de un bărbat de 44 ani  din Leorda-Botoșani, acesta fiind apoi proiectat în autoturismul  condus de o femeie de 31 ani din Borca, Maramureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 44 ani, a soției acestuia de 42 ani și a unei minore de 9 ani, pasageră în același autoturism.

Conducătorul primului autoturism a părăsit locul producerii accidentului până la sosirea organelor de poliție.

Conducătorii celorlaltor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, procedându-se şi la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificvărilor efectuate, a fost identificat și conducătorul primului autoturism implicat în eveniment, respectiv un bărbat de 36 de ani din municipiul Suceava. Acesta a fost condus pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Suceava, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: „Vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută de art. 196, alin. (2), (3) din Cod Penal şi „Părăsirea locului accidentului” prevăzută de art. 338, alin. (1) din Cod Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava