MOPAN Suceava

Recent, bazinul olimpic din Pitești a găzduit Campionatul Național al juniorilor la înot. Echipa CSS 3 Suceava s-a prezentat la competiție cu un lot format din 5 sportivi: 3 băieti la categoria 15 ani, Teodor Marchitan, Mircea Nistor și Claudiu Timofte și două fete, Diana Lissov la categoria 14 ani și Antonia Nițu la categoria 13 ani.
Singura sportivă care a reușit să urce pe podiumul de premiere a fost Diana Lissov. Înotătoarea pregătită de profesorul Cezar Moscaliuc a cucerit medalia de argint în proba de 100 metri bras și două medalii de bronz în probele de 200 și 400 metri mixt. Și ceilalti sportivi de la CSS 3 Suceava au înotat excelent, realizând recorduri personale. Dintre ei s-a remarcat Teodor Marchitan, care a reușit clasarea pe două locuri 4 la o categorie mai mare de vârstă (premierea băieților efectuîndu-se la categoria de vârstă 16 ani) la vârsta lui fiind cel mai bun în probele de 100 și 200 bras.
”A fost o competiție foarte puternică la care au luat startul cei mai buni tineri înotători din România. Sunt mulțumit de modul în care s-au comportat sportivii noștri și sper ca ei să se pregătească la fel de mine în continuare” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Trei medalii pentru Diana Lissov la Campionatele Naționale de juniori la nataţie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava