Concert pascal
MOPAN Suceava

Tinerii pugilişti de la CSM Suceava au urcat de trei ori pe podiumul de premiere al campionatelor naţionale pentru cadeţi (13-14 ani), competiţie desfăşurată pe parcursul săptămânii trecute la Sulina. La turneu au participat circa 160 de sportivi, împărţiţi în 18 categorii de greutate.
Performerul delegaţiei sucevene a fost Sebastian Alucăi, care a devenit vicecampion naţional la categoria 41,5 kilograme. După ce şi-a depăşit clar adversarii întâlniţi în primele două meciuri, sportivul pregătit de Anducu Vornicu a cedat în finală, la puncte, în faţa campionului naţional en-titre, stelistul Cristian Pălcuie.
David Găitan şi Florin Murariu, ceilalţi doi pugilişti suceveni care au urcat în ring la Sulina, au obţinut medalii de bronz. Găitan a urcat pe podiumul de premiere la categoria 68 de kilograme, în vreme ce Murariu a ajuns până în semifinale la 72 de kilograme.
„Îi felicit pe elevii mei pentru modul în care au luptat, pentru că ştiu că au avut adversari bine pregătiţi şi valoroşi. Rezultatele sunt peste aşteptări, tinerii noştri pugilişti demonstrând faptul că boxul continuă să existe la Suceava. Efortul pe care l-au depus ei înainte de campionatele naţionale şi în cadrul competiţiei şi sacrificiile pe care le-au făcut merită recompensate”, a declarat antrenorul secţiei de box de la CSM Suceava, Alexandru Vornicu. Antrenorul sucevean a ţinut să mulţumească Primăriei Municipiului şi Consiliului Local Suceava, dar şi omului de afaceri George Turtureanu pentru sprijinul financiar oferit elevilor săi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava