MOPAN Suceava

Pugiliştii suceveni s-au întors cu trei medalii de la cea de-a XIV-a ediţie a Memorialului “Iosif Matteş”, un puternic turneu internţional de box, care a reunit zilele trecute, în sala clubului Gym Box din Iaşi, aproximativ 60 de sportivi, printre care şi mai mulţi componenţi ai lotului naţional de box al Republicii Moldova.
Performerul delegaţiei sucevene a fost Adrian Botuşan, care a obţinut medalia de aur, după ce a câştigat prin knock-out ambele meciuri disputate de-a lungul turneului în limitele categoriei 64 de kilograme. La rândul sau, Sebastian Alucăi a confirmat forma bună de la campionatele naţionale, unde, în urmă cu două luni obţinea titlul de vicecampion, şi s-a întors de la Memorialului “Iosif Matteş” cu o nouă medalie de argint, după ce a cedat greu în finala categoriei 46 de kilograme, printr-o decizie la puncte, în faţa unui reprezentant al gazdelor. Urcat în ring la categoria 28 de kilograme, debutantul Lucian Saftiuc a fost recompensat cu medalia de bronz.
“La baza acestor rezultate stau munca şi orele petrecute la antrenamente. Sperăm ca aceşti copii să confirme şi pe viitor prin rezultate mult mai notabile decât cele obţinute la Iaşi, să reprezentăm Suceava cu mândrie”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu, care a ţinut să mulţumească Primăriei Municipiului Suceava, firmei “Carpatis” şi omului de afaceri George Turtureanu pentru sprijinul acordat pugiliştilor suceveni.
Peste două săptămâni, antrenorul sucevean Alexandru Vornicu va reveni în Copou cu cinci dintre sportivii săi pentru a participa la Campionatul Naţional de Speranţe Olimpice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava